Kaltura: Streaming de vídeo

L'eina d'emmagatzemament i de reproducció en línia (o streaming) de vídeos i àudios del campus virtual UdL s'anomena Kaltura

NOTA: En aquests moments les dues eines principals de gestió de continguts de Kaltura ("My Media" i "Media Gallery") no es troben visibles per defecte als espais del campus virtual UdL, però l'eina My Media es pot afegir seguint els passos que s'indiquen en aquest document, i Media Gallery es pot activar des de la configuració de l'espai on vulgueu mostrar.

 

Ús de l'eina: "My Media" i "Media Gallery"

Si voleu aprofundir en l'ús de Kaltura i tenir més control sobre els vídeos o àudios que heu pujat a l'eina, aquí teniu informació més ampliada sobre cadascuna d'aquestes dues eines:

My Media

 

És una eina que el professorat pot afegir al seu espai personal del campus virtual, i que ofereix la possibilitat de pujar elements multimèdia i obtenir-ne el codi d'incrustació per compartir a altres llocs (com per exemple, a l'enunciat d'una activitat o d'una lliçó). En aquest espai es poden trobar tots els vídeos i àudios que heu pujat amb el vostre usuari.

Manual en PDF amb les indicacions d'utilització de My Media


Media Gallery

 

A les assignatures, es pot mostrar una sèrie de llistes de reproducció amb els elements multimèdia que es poden pujar des d'aquesta mateixa eina o que es poden seleccionar dels que ja teniu pujats a "My Media" al vostre espai personal, de manera que els participants de l'espai hi poden accedir.

Manual en PDF amb les indicacions d'utilització de Media Gallery

 


 

Taller d'ús avançat

 

 Si voleu veure més tutorials en format de píndoles formatives, a la web de Kaltura els podeu trobar organitzats per tema

Detalls del campus virtual: KALTURA

kaltura