Enregistraments

Migració automàtica de les gravacions de l'eina de videoconferència

A partir del 3 de setembre del 2021, els enregistraments que anteriorment es podien trobar dins l'eina de videoconferència passaran automàticament a estar integrats dins l'eina de reproducció de vídeo del campus virtual (Kaltura).

El trasllat d'informació es farà progressivament:

  • Fase 1 (3 de setembre de 2021): Moviment dels enregistraments creats fins al 15 de juliol de 2020 (anteriors al curs 20-21).
  • Fase 2 (principis d’octubre del 2021): Els materials generats al curs 20-21 (16 juliol de 2020 en endavant).
  • Fase 3: Periòdicament (mensualment) s’anirà executant el trasllat d’informació cap a Kaltura amb els materials que es generin del curs 21-22.

A partir d'aquesta data, per defecte cada enregistrament estarà disponible durant el quadrimestre en què es gravi, i s'esborrarà automàticament a l'inici del quadrimestre o curs següent. En cas que es vulgui mantenir algun enregistrament sense eliminar podeu seguir els passos indicats a continuació:

Migració d'enregistraments a Kaltura pas 1

On trobar els enregistraments de les sessions de la videoconferència?

Primer cal accedir dins l'eina "Media Gallery" que trobareu a l'espai de l'assignatura a la qual pertany l'enregistrament.

Després, a la pestanya "Fitxers multimèdia" podeu trobar tots els enregistraments, i els podreu editar fent clic primer a la icona dels tres punts (marcada amb un 1 a la captura de pantalla) i a continuació sobre la icona d'editar (marcada amb un 2 a la captura).

Com conservar els enregistraments?

Actualment estem preparant el protocol que caldrà seguir per conservar els vídeos i evitar que s'eliminin al final de cada quadrimestre. Abans que el sistema entri en funcionament actualitzarem aquest apartat amb les instruccions pertinents.

Editar, organitzar i modificar els enregistraments

Si voleu aprofundir més en com ampliar les capacitats multimèdia dels enregistraments importats a My Media i a Media Gallery, podeu accedir a l'apartat de Kaltura del Centre d'Ajuda del Campus Virtual.