Enregistraments

Migració automàtica de les gravacions de l'eina de videoconferència

A partir del curs 21/22, els enregistraments que anteriorment es podien trobar dins l'eina de videoconferència han passat automàticament a estar integrats dins l'eina de reproducció de vídeo del campus virtual (My Media) que hi ha disponible als espais on es va efectuar cada gravació de les sessions.

Migració d'enregistraments a Kaltura pas 1

On trobar els enregistraments de les sessions de la videoconferència?

Primer cal accedir dins l'eina "Media Gallery" que trobareu a l'espai de l'assignatura a la qual pertany la gravació.

Després, a la pestanya "Fitxers multimèdia" disposareu de tots els enregistraments, i, en cas que sigueu la persona responsable de l'espai d'assignatura on es troben, o que aquesta persona us n'hagi passat la propietat,  els podreu editar fent clic primer a la icona dels tres punts (marcada amb un 1 a la captura de pantalla) i a continuació sobre la icona d'editar (marcada amb un 2 a la captura).

Com assignar un nou propietari, eliminar, o ocultar enregistraments d'un espai

La persona coordinadora de cada assignatura és qui pot transferir inicialment la propietat d'un vídeo a un altre membre de l'espai de l'assignatura. En cas que vulgueu obtenir la propietat d'un d'aquests vídeos importats cal contactar amb aquesta persona sol·licitant-li el traspàs.

En aquestes 3 píndoles informatives es detallen els passos a seguir per poder efectuar les següents operacions, i podeu consultar-les tant el format PDF com en breus videotutorials:

Canvi de propietari d'un vídeo

Treure un vídeo d'un espai

Eliminar definitivament un vídeo

Conservar un vídeo

 

Descarregar un vídeo

Si voleu descarregar-vos una còpia local d'un vídeo al vostre disc dur, podeu seguir els passos que s'indiquen a aquest tutorial.

Editar, organitzar i modificar els enregistraments

Si voleu aprofundir més en com ampliar les capacitats multimèdia dels enregistraments importats a My Media i a Media Gallery, podeu accedir a l'apartat de Kaltura del Centre d'Ajuda del Campus Virtual.